Om oss

Fästningens Trafikskola är belägen i Skövde. Torbjörn Axén är utbildningsledare, han leder det dagliga arbetet och ser till att eleverna får den hjälp de behöver.

Våra trafiklärare är:
Mikael Eghammer, Elisabeth Söderberg, Jacob Samano, Josefine Skarström, Marcus Jonsson,  Daniel Bäck och  Sandra Pettersson.

Charlotte Utsten är trafikskolechef och finns till hands i receptionen och svarar gärna på frågor gällande utbildningar och sådant som rör praktiska saker som t ex boende eller hur man hittar till oss.

Bilden, delar av vår trevliga och professionella personal. Josefine Skarström, Elisabeth Söderberg ,  och Mikael Eghammer.

Med erfarenhet, personligt engagemang och intresse hjälper vi dig att lyckas med ditt körkort, effektivt, säkert och roligt!

Vi är medlemmar i Trafikutbildarnas Riksorganisation (TR) som är en organisation som är öppen för alla trafikskolor, företag, föreningar och privatpersoner som arbetar med eller är intresserade av förarutbildning, trafikutbildning och trafiksäkerhet.

TR:s ledord är KVALITET, KUNSKAP och UTVECKLING. I den andan arbetar vi för en bättre och säkrare framtid i trafiken med 0-visionen och en ren trafikmiljö som mål.